Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rihanna hírek

 

 

 

Rihanna nem tömi magát
Az Umbrella 20 éves énekesnője nem véletlenül néz ki olyan makulátlanul a címlapfotókon, minden lemondásra hajlandó, hogy beleférjen a ruháiba. "A szénhidrátok a fő ellenségeim, de ha három napig hanyagolom őket, kezdek legyengülni. Ha a személyi edzőm folyton figyelne rám, három óránként ennék egy keveset, de van, amikor csak naponta egyszer vagy kétszer eszem" - árulta el Rihanna.

 

 

Rihanna is fellépett a 2008-as MTV VMA díjkiosztón
Britney nem lépett fel, mégis elsősorban róla szólt a 25.-ik MTV Video Music Awards. A nézőket igazi sztárparádé szórakoztatta, hiszen többek közt Christina Aguilera, Pink és Rihanna is fellépett. A magyar MTV szeptemberben többször is ismétli a showt!

 

 

 

Ferrarit kapott ajándékba hódolójától a gyönyörű énekesnő
Azt még nem vallják be, hogy együtt vannak, de Chris Brown 250 ezer dolláros ajándéka sokat elárul Rihannához fűződő viszonyáról. Az énekesnő egy piros Ferrari F430 Spidert kapott.

 

 

 

 

Rihannaval az élet...
Rihanna és Chris Brown továbbra is tagadja, hogy a barátságon kívül egyéb közük is lenne egymáshoz. A párocska minden szabadidejét együtt tölti, és ilyenkor kéz a kézben, szerelmesen andalogva róják Los Angeles utcáit. Néha egy-egy csók is elcsattan, ami szintén azt mutatja, hogy jóval több van köztük barátságnál.

 

 

 

 

Rihanna egyre jobban hízik
Rihanna az ifjú énekesnő igazán csinos, nőies vonásokat képvisel. Gömbölyded formái egyre feltűnőbbek, már bő ruhákkal sem tudja őket eltakarni.

 

 

 

 

Rihanna összeköltözik egy fiúval
A megkopasztott énekesnő összekötözik a barátjával, akinek a létezését a mai napig nem ismerte be – írja a Female First. Chris Brown, aki csak barátként fogdossa Rihanna testét a Karib-szigeteken, egy luxuslakásba költözik az énekesnővel Los Angelesben.

 

 

 

 

Rihanna frizurája a befutó
Hiába tartják úgy a pasik, hogy a hosszú haj az igazán nőies, egy amerikai magazin felmérése szerint az olvasóik Rihanna rövid, kócos frizuráját találták a legjobbnak.